Kan dat, debuteren tijdens corona – ja dat kan!

Je bent 54. Je maakt je debuut als romanschrijver. Je bereidt een feestelijke presentatie voor. En dan is er corona, de anderhalve meter, geen groepsbijeenkomsten. Een  teleurstelling. Al weet ik als geestelijk verzorger in de ouderenzorg dat dit in het leven van nu echt een kleine teleurstelling is.

Het boek komt er wel. Gelukkig. Uitgeverij kleine Uil gaat er voor en durft het op de markt te brengen in een tijd waarin boekhandels dicht zijn en er geen lezingen, promotionele acties of signeersessies kunnen plaatsvinden. Bijzonder!

Eind deze maand verschijnt – tromgeroffel – mijn debuut De Wensvader: een tragikomedie over veertigers op drift en oude mensen die het leven afronden. Een boek waarin mensen de strijd aangaan met hun lichamelijk verval, de biologische klok en smartphones. Terloops worden ethische dilemma’s rondom nieuw en voltooid leven aangesneden.

Je kunt het boek natuurlijk bestellen bij de uitgeverij . Maar ook bij Scheltema. Of bij Athenaeum. Of De Amsterdamse Boekhandel. Of jouw eigen boekhandel.
Maar denk ook aan Bol.com, Paagman, Donner, Broese et cetera. Altijd leuk een pakketje aan huis! 😉

Dit bericht werd geplaatst in De wensvader en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.