De wensvader is verschenen!

Vrijdag 1 mei is De wensvader officieel verschenen! Ik ben er heel blij mee. Het boek is zo mooi vormgegeven, complimenten voor Uitgeverij kleine UilDe wensvader kwam, vanwege corona, zonder presentatie, maar wel met festiviteiten. Zo geeft De Amsterdamse Boekhandel uitgebreid aandacht aan het boek (er zijn nog gesigneerde exemplaren leverbaar!) en was ik ook te gast bij Live Radio Oranje, Troost tv van Paul Haenen en Dammie van Geest. Een vrij associërend gesprek over mondkapjes, fietsen door Amsterdam, wensvaderschap, tiffany-lampen en het werk van een geestelijk verzorger in de ouderenzorg: kijk hier voor het interview. “Een bevlogen man,” concludeerde Haenen aan het slot. Leuk om te horen.

Het boek is overal verkrijgbaar. Bijvoorbeeld: hier en hier en hier en hier. Maar ook als e-book.

 

Aanvulling: De wensvader bij de oogst van de week van Literair Nederland

Dit bericht werd geplaatst in De wensvader en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.