De jongen in het jurkje

Voor mijn zesde verjaardag wenste ik een tunica, gemaakt van rode stof met een witte band aan hals, mouwen en onderkant. Het was exact ‘het jurkje’, zoals dat thuis werd genoemd, dat Alex droeg op het omslag van De gouden sfinx. Lees hier verder op Literair Nederland.

Dit is het begin van mijn allereerste column. Op 20 oktober had ik via hangouts een bijzonder gesprek met Ingrid van der Graaf, redacteur van Literair Nederland. De afspraak is dat ik elke drie weken een nieuwe column zal leveren: over literatuur, met een persoonlijke inslag. De eerste columns zullen gaan over boeken die een wissel in mijn leven trokken. Mail me gerust over de boeken die jouw leven hebben veranderd. 

Dit bericht werd geplaatst in Literair Nederland en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.