Nu verschenen: Het geheim van de bakker van Eeklo

Vanochtend kreeg ik bericht van Kim Verheij: ‘De bakker is online!’
Nu onder meer te downloaden bij bol.com, bij Bruna.nl, en bij uitgeverij Ons Woord.

Gegevens en flaptekst:
Auteur: Eric de Rooij
Illustraties: Eric de Rooij
Aantal pagina’s: 150
ISBN: 978-90-818825-6-9
Formaat: ePub zonder DRM
Bestandsgrootte: 2,69 mb

Yo yo yo, ik ben de bakker van Eeklo, zingt Govert Govertszoon, de beroemdste bakker van Europa. En de gezelligste, zo lijkt het. Zijn bakkerswinkel is helemaal versierd met vaantjes en bekers, gewonnen op festivals van hier tot Upsala. Maar toch gaat het niet goed met de bakkerij. Er zijn grote schulden en dus kopzorgen! Kan Hajo, de held van ons verhaal, hierin verandering brengen? Of heeft de bakker iets te verbergen? Hij doet namelijk wel heel erg geheimzinnig! Waarom wordt Hajo volgestopt met roomcroissantjes, puddingbroodjes en warme chocolademelk? En de gigagrote nieuwe oven, waar is die voor…? Achter gesloten deuren maken de ovens een enorm lawaai. Veel wordt Hajo duidelijk als een kleine jongen wordt binnengebracht.
Een echte pageturner voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.

Dit bericht werd geplaatst in Het geheim van de bakker van Eeklo en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.