Hongerklop is verschenen!

Gistermiddag werd Hongerklop, het vijftigste deel in de Bordeauxreeks, feestelijk gelanceerd met muziek, voordrachten en poëzie. Co Woudsma las eigen gedichten voor en zijn favoriete gedicht uit Hongerklop. Ronny Boogaart analyseerde op taalkundige wijze het gedicht Het jonge falen en vertelde uitgebreid over het zelfstandige gebruik van bijzinnen. Oscar Kerkman had drie gedichten uit mijn eerste bundel op muziek gezet, zong en begeleidde zichzelf op de piano. Het eerste exemplaar ging naar Kees Klok, bij aanvang al de redacteur van deze reeks.

 

Het boek is bij de betere (internet)boekhandel en bij de uitgever te bestellen.

Gegevens: Eric de Rooij, Hongerklop, uitgeverij Liverse, ISBN 9789492519337

Foto’s van Martin vd Kamp, Gerco Ziermans, Ronny Boogaart, Eric de Rooij

Dit bericht werd geplaatst in Hongerklop en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.