Debuutroman bij uitgeverij Kleine Uil

Je kunt maar één keer debuteren? Niet als je actief bent in verschillende genres. In de eerste helft van 2020 gaat mijn debuutroman verschijnen bij uitgeverij kleine Uil.
Ik had vrijdagochtend 28 juni op het kantoor van kleine Uil in Groningen een bijzonder prettig gesprek met Coen Peppelenbos (mijn redacteur) en uitgever Peter ter Hoor.  Ronny en ik zaten ontspannen op schommelstoelen (niet op de foto) aan tafel, met onze rug naar de boekenkast met alle uitgaven van bijna 20 jaar kleine Uil.

Wil je weten wat kleine Uil uitgeeft? Kijk hier voor proza, hier voor poezie, hier voor de Tzumreeks, hier voor de Regenboogreeks, en hier voor de complete catalogus.

Op de website: “Uitgeverij kleine Uil is een onafhankelijke uitgeverij met een eigenzinnig fonds.” Daar hoor ik graag bij!

Op onderstaande foto’s druk ik de hand van Coen Peppelenbos en uitgever Peter ten Hoor. De foto’s zijn gemaakt door Ronny Boogaart.

Wordt vervolgd.

Dit bericht werd geplaatst in De wensvader en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.