Interview met Gaykrant over romandebuut De wensvader

Onder de kop ‘Ideaalplaatje man-vrouw-kind is zó ingesleten’ verscheen op de website van de Gaykrant een interview dat Paul Hofman ergens in juni met mij had (naar aanleiding van de verschijning van De wensvader). Het interview opent met de volgende lead: Onlangs debuteerde Eric de Rooij met zijn boek De Wensvader. De roman heeft een opmerkelijk thema: twee vriendinnen die een wensvader zoeken. De Rooij is van veel markten thuis: in het dagelijks leven is hij humanistisch begeleider in de ouderenzorg, recensent voor het tijdschrift Literair Nederland én samen met zijn jarenlange partner beheerder van een website over de homoseksuele dagboekschrijver Hans Warren. Hoog tijd voor een een uitgebreid interview met Gaykrant.

Dit bericht werd geplaatst in De wensvader en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.